Close
No 21, Lambak Kanan Industrial Estate, Jln Berakas, Bandar Seri Begawan, Negara Brunei Darussalam
+673 863 8829 (Dk Syazana),
+673 867 4538 (Hafizzah)
marketing@sablifood.com.bn
LAWATAN UITM MASTER IN BUSINESS ADMIN (MBA) SABAH

LAWATAN UITM MASTER IN BUSINESS ADMIN (MBA) SABAH

08 oktober 2018, Rabu, kira kira jam 9.00 pagi  Sabli food Indutries (B) Sdn Bhd di kunjungi oleh University Teknologi MARA Cawangan Sabah. Rombongan sambil belajar sebanyak 26 orang itu tadi terdiri daripada pelajar Tahun Akhir Program Master in Business Adminstration (MBA-AA701) yang di ketuai Pensyarah pengiring Profesor. Madya Dr Imbarane Bujang.

Lawatan dimulakan dengan Taklimat tentang profil syarikat yang di Bentangkan oleh Pengurus Am Jasmadi Jamudin. Masa Taklimat pelajar di beri peluang untuk sesi soal jawab tentang operasi kilang dan syarikat.

Selepas Taklimat rombongan di bawa ke Kilang Sabli Beverages sdn Bhd untuk melawat dan mempelajari proses pembotolan air buatan dari Brunei Darussalam.

Rombongan berakhir dengan makanan ringan di sediakan dari pihak sabli food industry dan penyampaian cenderahati dari Pihak rombongan.

Rombongan berakhir kira kira jam 11.30 pagi

Gambar kumpulan rombongan dari UTM Sabah di hadapan Kilang/Pejabat Syarikat Sabli Food Industries

Pengurus Am Sabli Food Industries sdn bhd Jasmadi Jamudin sedang menerangkan kepada pelajar pelajar tentang proses membuat air jus

Gambar kumpulan rombongan dari UTM Sabah bersama staff syarikatdi hadapan Kilang/Pejabat Syarikat Sabli Beverages Industries